Auto tepisi po mjeri savršeno pristaju vašem automobilu

Bez obzira ne ekonomske krize i druge nepovoljne prilike u kojima se naše društvo zadnjih godina nalazi, automobilska industrija jedna je od rijetkih kod koje se može vidjeti tek neznatan pad u prodaji. Štoviše, konkurencija nikad nije bila jača pa su marketinški stručnjaci pojedinih brendova morali dobro obaviti svoj posao kako bi održali prodaju na razini. Stoga, kada kupujete automobil, primjetit ćete da se mnogo pažnje posvetilo, ne samo automobilu i nekoj dodatnoj opremi na koju smo već svi navikli, već i detaljima kao što su auto tepisi. Tako su sve popularniji i auto tepisi po mjeri, recimo za Mercedes, Renault i ostale.

Loša kvaliteta auto tepiha

Poklonjeni auto tepisi od strane proizvođača uistinu su ugodno iznenađenje. Mnogi od njih su vrlo lijepog dizajna, a na sebi imaju i logo proizvođača koji služi i kao reklama, ali daju sveukupnom izgledu unutrašnjosti automobila određeni šarm s obzirom da vrlo često dizajn i boja auto tepiha prate i boju kupljenog automobila. Loša strana takvih auto tepiha njihova je kvaliteta. Oni će se vrlo brzo istrošiti i izgledati staro i uvidjet ćete da ih je najbolje zamijeniti. U tim slučajevima najbolje bi bilo da se kupe auto tepisi po mjeri. Također, dobro je obratiti pažnju na ponudu na tržištu. Auto tepisi po mjeri razlikuju se po materijalu od kojih su izrađeni. Možete birati između tekstilnih i gumenih auto tepiha i iako svaki od tih materijala ima svoje prednosti i mane, važno je odabrati onaj koji je prikladan za vas i koji odgovara vašim potrebama.

Gumeni i teksilni auto tepisi po mjeri

Auto tepisi po mjeri od gume imaju svoje prednosti nad onima izrađenima od tekstila, ali također i mane. Dok će oni gumeni biti lakši za održavanje, ako nisu izrađeni od kvalitetne gume, može se po vašem automobilu širiti neugodan miris. Ali ako se zaprljaju ili se nakupi dosta smeća, dovoljno ih je samo istresti. Tekstilne auto tepihe po mjeri morat ćete usisati ili čak oprati, ako je došlo do težih zaprljanja. Gumeni auto tepisi po mjeri imaju tek nekoliko boja, dok je dizajn tekstilnih mnogo maštovitiji i daje vam puno veći izbor, gotovo kao da birate tepihe za dnevnu sobu.

YouTube video

I jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane, ali dok god kupujete kvalitetno, ne možete pogriješiti s kupnjom auto tepiha po mjeri.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top