Hrkanje u snu se može potpuno pobijediti! Ja sam živi dokaz…(a i moja porodica)

Hrkanje je bilo moj najveći problem otkako znam za sebe. To nije bilo hrkanje, to je bilo nešto mnogo jače i strašnije… Ni najmanje me nije čudilo niti ljutilo što je moja supruga skoro svaku noć odlazila u drugu sobu spavati. Sam sebe bih često probudio i uplašio kad glasno zahrčem.

Mislio sam da mi nema pomoći, jer nema što nisam probao i gdje se nisam raspitivao kako prestati hrkati:

  • Stručnjaci su mi savjetovali tablete
  • Na internetu sam našao mnoštvo besmislenih savjeta
  • Sprejevi za začepljen nos samo su mi iritirali nosnice
  • Čak sam i flastere protiv hrkanja isprobao (krišom jer me bilo sram što sam uopće pomislio da rade)
  • Specijalni jastuci protiv hrkanja su „pomogli“ da ne hrčem (bili su toliko neudobni da nisam mogao ni zaspati na njima!)

Sve u svemu, svaki moj pokušaj bio je uzaludan. U jednom trenutku počeo sam se raspitivati o operaciji, iako je moja supruga znala da sam se najviše bojao odlaska pod nož. Zbog toga mi je naručila Snore Terminator, magnetni prsten protiv hrkanja koji joj je preporučila radna kolegica.

Zašto je Snore Terminator bolji od ostalih sredstava protiv hrkanja?

Taman kad sam pomislio da mi je operacija jedina opcija, dobio sam najbolji poklon u životu. Ovaj mali magnetni prsten koji zaista zaustavlja hrkanje.

Kad sam ga prvi put stavio, ujutro nisam mogao doći sebi. Prespavao sam cijelu noć, nisam se niti jednom probudio. Ipak, nisam se htio previše nadati već sam sačekao da se i supruga probudi. Kada se i ona konačno probudila bila je izbezumljena. Prvo mi je rekla da je zaboravila što znači dobro se naspavati. 🙂

Ne mogu procijeniti tko je bilo sretniji, ja ili ona. U svakom slučaju oboje smo osjetili koristi Snore Terminatora nakon nekoliko dana:

  • Prestao sam hrkati
  • Budili smo se naspavani i odmorni
  • Bili smo bolje raspoloženi oboje
  • Imali smo više koncentracije
  • Ja sam primijetio i da sam manje zaboravan nego ranije?!

Vjerujem da su godine neispavanosti, trzanja u snu i stalnog buđenja doveli do toga da mi je mozak slabije „funkcionirao“. Zato sam i postao zaboravan, rastresen, dekoncentriran…

Sada je svemu tome došao kraj.

Zapamtite, operacije nisu jedino rješenje. Posebno nisu najbolje rješenje!

Prije nego što sam dobio Snore Terminator, dosta sam se raspitao o operaciji. Pročitao sam mnogo negativnih iskustava. Mnogi hrkači su se žalili da im se hrkanje vratilo poslije nekog vremena. Neki kažu da im čak nije ni pomoglo… a pri tome je oporavak dug, težak i bolan.

Meni je drago što sam se spasio i prestao hrkati prije nego što sam zakazao termin za operaciju. I svima bih savjetovao da prvo isprobate drugi, manje invazivan lijek protiv hrkanja – ovaj prsten protiv hrkanja koji je meni pomogao. Možda ne djeluje na svakoga, ali imate garanciju na povrat novca. Tako da ništa nećete riskirati, a možete mnogo toga dobiti.

Nadam se da će moja priča nekom pomoći da prestane hrkati!

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top