Huawei Honor mobiteli oduševljavaju korisnike

Huawei Honor je marka pametnih telefona kineskoga diva Huawei Technologies, osnovana 2013. godine u Shenzhenu. Na tržište je tijekom godina izbačen veći broj mobitela, različitih cjenovnih razina i kvaliteta. Među najboljima svakako su Honor 20 Pro, Honor 30 Pro+ i Honor Magic 2, pri čemu je Honor 30 najnovija serija u nizu, u prodaju puštena u travnju 2020. godine.

Bez obzira za koji se od njih odlučite, uživat ćete u izuzetnim performansama za koje su zaslužne jake ugrađene komponente.

Prepoznatljivi izgled telefona

Glavna je dizajnerska značajka Huawei Honor mobitela njihov stražnji dio, od stakla mijenjajućih nijansi, koji je linija Honor 20 unaprijedila dinamičnim holografskim dizajnom. Što se samih boja tiče, najnovija linija pametnih telefona dolazi u tri odnosno pet boja, ovisno o uređaju koji izaberete:

  •  srebrnoj, zelenoj i crnoj za Honor 30 Pro+
  •  bijeloj i ljubičastoj za Honor 30 i Honor 30 Pro

Novi modeli iz tvornice Huawei

Tri nova flagship modela, Honor 30, Honor 30 Pro i Honor 30 Pro+, podržavaju spajanje na 5G mrežu te od prijašnjih modela preuzimaju RYYB senzore kamere. Huawei Honor 30 telefon k tome ima ugrađen Kirin 985 chipset, najnoviji procesor proizveden od strane HiSilicona, tvrtke u vlasništvu Huaweija.

Telefon Huawei Honor 30
Huawei Honor 30 Pro+ donosi kameru od 50 megapiksela

Modeli Pro i Pro+ koriste otprije poznati Kirin 990. S druge strane, Huawei 30 Pro i Pro+ od Honora 30 odudaraju dizajnerski, svojim zakrivljenim ekranom, a sva tri imaju i OLED ekran, koji emitira LED svjetlo organskom diodom. Sva tri mobitela dolaze s Androidom 10, ali bez Google Play platforme, koja se može instalirati uz nešto više informatičkog znanja.

I još napomena. Na ovaj telefon možete namijestiti i popsocket, koji je zapravo multifunkcionalni dodatak za mobilni telefon.

Hvalevrijedni podatci za ovaj pametni telefon

Ljubitelje glazbe možda će razočarati činjenica da niti jedan od tri flagshipa nema 3.5 mm utor za slušalice, već dolazi s USB-C priključkom koji završava utorom za slušalice. S druge strane, kamera je jača stranica i postoje četiri kamere, od kojih glavna ima 40 megapiksela, dok Huawei Honor 30 Pro+ donosi kameru od 50 megapiksela.

YouTube video

Video možete snimati u 4K rezoluciji, a selfie fotografije snimati prednjom kamerom od 32 megapiksela. Svaki od tri flagshipa ima 128 ili 256 gigabajta memorije za pohranu, 8 gigabajta radne memorije i prihvaća Nano Memory kartice do 256 gigabajta. SIM kartica je kod svih Hybrid Dual. Osim toga, sva tri Huawei Honor mobitela možete puniti i bežično, a baterija mobitela Huawei Honor 30 Pro+ je na testu izdržljivosti GSM Arene prošla s 99 sati. Sama baterija je kod sva tri uređaja ista, odnosno riječ je o jakog Li-Po bateriji kapaciteta 4000 mAh.

Sportske kamere omogućuje bilježenje svakih pothvata

Zabilježite pokret sportkim kamerama

Sve veći broj ljudi se u posljednje vrijeme okrenuo fizičkim aktivnosti i avanturizmu, a sve te trenutke valja i zabilježiti kako bi postali uspomene kojih ćete se rado prisjećati za nekoliko godina. Bili rekreativac ili profesionalac, odlično rješenje je kupnja sportske kamere koja će vama omogućiti bilježenje takvih pothvata.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top