Jednostavno rješenje za lijepu dječju sobu

Uređenje dječje sobe zadatak je kojem se treba posvetiti s puno kreativnosti i inovativnosti, pogotovo ako se radi o manjem prostoru u koji vam mora stati sve što je potrebno za jednog đaka. Ipak, u moru stvari koje je potrebno organizirati u dječjoj sobi kako bi bila funkcionalna, često zaboravimo obratiti pozornost na izgled prostorije.

Uređenje primjereno godinama važno je kako bi dječja soba bila primjerena za igru i uživanje, a i najsitniji detalji mogu sobu učiniti ljepšom i razigranijom. Ako nemate ideja i tražite jednostavno rješenje za uređenje dječje sobe, odlična su ideja dječje naljepnice za zidove.

Simpatični likovi i razigrani motivi na naljepnicama

Dječje naljepnice za zidove mogu se pronaći u velikom broju različitih motiva, pa ćete zasigurno pronaći motiv koji odgovara upravo vašem djetetu, kao što su:

  • likovi iz popularnih dječjih crtića 
  • klasični razigrani dječji motivi
  • motivi iz prirode itd

 U trgovinama se stvarno može pronaći ponešto za svakoga. Čar ove vrsta ukrasa za zidove upravo je u tome što vrlo lako možete pronaći motiv upravo po želji, koji će odgovarati sobi kakvu želite urediti za svoje dijete, bez obzira tražite li njihovog najdražeg lika iz crtića ili pak naljepnice na kojima su simpatične životinje i motivi iz prirode.

Zidne naljepnice za male kreativce

Osim naljepnica koje na sebi već imaju motive, u raznim trgovinama također možete pronaći i zidne naljepnice prilagođene za sve male kreativce koji svoju sobu žele urediti sami. Piši briši naljepnice odlična su ideja za uređenje dječje sobe, jer istovremeno nude mogućnost djeci da se sama izraze, ali i da bilo kada po želji promjene motive koji im se nalaze na zidovima sobe! Uz to, one su najčešće prilagođene za krede, koje je veoma lako oprati sa zidova u slučaju nesreće!

https://www.youtube.com/watch?v=g2eAapkL4mc

Jednostavno postavljanje na zid

Još jedna pozitivna strana dječjih naljepnica za zidove je i njihovo jednostavno postavljanje. Sve što vam treba je čist zid i malo strpljenja. Ako se radi o onoj većeg formata, potrebno ju je poravnati te složiti dijelove na pravilna mjesta, ako ne dolazi u jednom komadu. Nakon toga, zidna naljepnica se jednostavno treba zalijepiti na željeno mjesto, pazeći pritom da ispod nje ne ostaju balončići zraka.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top