Kako kupiti Bitcoin iz Hrvatske

Ako se pitate kako kupiti Bitcoin, na pravom ste mjestu. Objasnit ćemo vam kako da u svega nekoliko kratkih koraka postanete vlasnikom kriptovalute, te investirate u budućnost. Ulaganje u Bitcoin je još uvijek prepoznato kao odlična investicija kod mnogih ljudi, no prije ulaganja svakako se morate sami bolje upoznati s time što utječe na njegovu cijenu. Svako ulaganje sa sobom donosi i određeni rizik, no ako prepoznajete Bitcoin ulaganje kao potencijalno dobro, tada pratite sljedeće korake.

Kako kupiti Bitcoin

Odgovor na pitanje kako kupiti Bitcoin je sljedeći. Prva stvar koju morate učiniti je pronaći mjenjačnicu. Kupnja Bitcoina se odvija veoma brzo i jednostavno, a vi protuiznos njegove vrijednosti uplaćujete putem kartice, bankovnog transfera ili nekog drugog načina. Ako želite investirati u Bitcoin, tada je eToro najbolji izbor. To je burza preko koje jednostavno možete uložiti novac u Bitcoin. Registrirajte se na eToro i uplatite novac na račun. Opcije uplate su bankovna transakcija, plaćanje putem kreditnih kartica, Paypal ili Skrill i neki druge druge manje popularne opcije. Izvanredno korisničko sučelje omogućuje jednostavno snalaženje i kupnju u svega nekoliko sekundi.

Elektronička kriptovaluta Ethereum

Osim Bitcoina, u samom početku razvijanja internet novca, nastala je i elektronička kriptovaluta Ethereum. On je nešto noviji od Bitcoina, te je samim time i poboljšan. Njegov sustav, tj. blockchain, ima više mogućnosti i može obrađivati više transakcija u kraće vrijeme. Ethereum omogućava stvaranje pametnih ugovora i aplikacija na svojem blockchainu, a također i stvaranje tokena.

YouTube video

Elektronička kriptovaluta može biti i token, koji radi na Ethereum blockchainu, a integriran je u određenu aplikaciju. Mnogi se pitaju zbog čega elektronička kriptovaluta Bitcoin nije dovoljna, te zbog čega danas postoji više tisuća raznih valuta.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top