Keratinski produžetci od prave kose za promjenu imidža

Kosa je glavni simbol žena i kroz povijest su žene uvijek nosile dugu kosu. Upravo zbog toga danas žene puno vremena posvećuju brizi i njezi oko kose. Promijeniti frizuru je veoma jednostavno, sve što trebate je isfenirati se ili ispeglati. U slučaju da želite nešto dulju kosu, za neku posebnu priliku, tada vam mogu pomoći umetci za kosu kao što su keratinski produžetci od prave kose. Oni će se pobrinuti da izgledaju potpuno prirodno, kao da je kosa vaša, te nitko neće primijetiti da se radi o ekstenzijama.

Promjena frizure

Velika životna promjena kod žena je promjena frizure. Mnoge žene dugi niz godina nose jednak stil frizure i poznanici ih upravo po tome pamte. S vremena na vrijeme svaka žena zaželi se promjene, bilo da se radi o nekoj posebnoj prilici ili svakodnevnom životu.

Keratinski produžetci od prave kose odlično če vam pristajati
Keratinski produžetci od prave kose su najbolji kod produljivanje vaše kose

Kod promjene frizure mogu vam pomoći keratinski produžetci od prave kose, da postignete što dulju kosu. Oni će se savršeno uklopiti s vašom prirodnom kosom i dobiti ćete potpuno novi imidž. Veoma se jednostavno postavljaju na vašu kosu, a za njihovo postavljanje koristi se ljepilo. Ono stapa vlasi vaše kose s produžetcima, a za njihovo postavljanje neophodno je iskustvo i znanje. Zbog toga birajte frizera u kojeg imate povjerenje i koji je već dokazao svoju stručnost.

Umjetne ili prirodne ekstenzije

Postoje dvije vrste ekstenzija, a razlika im je u kvaliteti i cijeni. Umjetne ekstenzije ne izgledaju prirodno i neće se dobro uklopiti s vašom kosom, dok će keratinski produžetci od prave kose odlično pristajati. Oni mogu osim samog produljenja kose, dati vašoj frizuri i dodatni volumen, te zagarantirano privlačiti poglede suprotnog spola.

YouTube video

Kupnjom ekstenzija od prave kose, bit ćete sigurni u njihovu dugotrajnost i moći dodatno obavljati neke funkcije poput feniranja ili peglanja. Kod umjetne kose ove stvari mogu biti opasne, jer se ona radi od sintetičkih materijala, koji mogu loše reagirati na veću temperaturu ili pranje.

Keratinski produžetci za kosu su dugotrajni

Keratinski produžetci od prave kose su najbolja opcija, ako ste se odlučili na produljivanje vaše kose. Oni se lijepe keratinom i na taj način neće oštetiti vašu prirodnu kosu ili vlasište. Također, vijek trajanja im je znatno dugotrajniji i odlično će se uklopiti u vašu frizuru.

Kupiti ih možete u online trgovini Top Extensions, koja u ponudi ima najbolje perike i ekstenzije za kosu. U svega nekoliko klikova mišem možete provjeriti njihov asortiman proizvoda, te naručiti željene proizvode na vašu kućnu adresu. Paket će stići u veoma kratkom roku, a sve što morate je preuzeti ga od poštara.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top