Kolagen kapsule za zdravlje tijela

Kolagen se smatra jednim od najvažnijih proteina za naše tijelo, pogotovo kožu i zglobove. On je vezivna bjelančevina tijela, a zanimljiva je činjenica da ga tijelo proizvodi samo. U idealnim uslovima, s pravilnom prehranom i zdravim načinom života, tijelo će proizvoditi dovoljne količine, no u današnjem užurbanom načinu života, mnogima nedostaje kolagena u tijelu. Budući da većina ljudi ne jede pravilno i često konzumira procesuiranu hranu, potreban im je dodatak koji će potaknuti njihovo tijelo na dodatnu proizvodnju.

Kolagen UP kapsule su odličan dodatak prehrani s raznim prirodnim sastojcima, te se preporučuje njihovo svakodnevno konzumiranje. Sve o koje sastojke sadrže ove kapsule i gdje ih možete kupiti donosimo u nastavku teksta.

Što je kolagen?

Kolagen je polipeptid, tj. skeletna bjelančevina i posebno je važna komponenta za pravilan rast i razvoj kože, kostiju, te vezivnih tkiva. Čak 80 posto svih vezivnih tkiva u tijelu su kolagenska vlakna, što dovoljno govori o njegovoj važnosti.

Kolagen UP
Malinca Kolagen UP

Kolagen je unazad nekoliko godina postao i glavni sastojak raznih anti age krema, upravo zbog svojeg pozitivnog djelovanja na kožu. On kožu čini čvršćom i zategnutijom, te je idealan za skrivanje vjesnika starosti – bora.

Trebate li piti kolagen?

Već smo napomenuli da je kolagen komponenta koju organizam stvara sam, stoga ga nije potrebno piti, već se mogu konzumirati dodatci prehrani koji će tijelo potaknuti na njegovo stvaranje. Jedan od dodataka su kolagen UP kapsule, koje tijelu daju hranjive sastojke za pospješivanje proizvodnje kolagena.

YouTube video
7 Prednosti upotrebe kolagena dnevno

Sastojci Kolagen UP kapsule

Razni biljni ekstrakti i sastojci Kolagen UP kapsula će potaknuti vaše tijelo na stvaranje dovoljnih količina ove neophodne bjelančevine. 5 glavnih sastojaka koje se nalaze u ovim kapsulama su:

  • Vitamin C
  • Zeleni čaj
  • Ekstrakt bambusa
  • Tri najvažnije amino kiseline
  • Ekstrakt pšenice Ceramosidestm

Ovi sastojci će tijelo potaknuti na stvaranje i konzumacijom ovih kapsula bit ćete sigurni da se u tijelu proizvode dovoljne količine za pravilno funkcioniranje organizma. Uz to, ove kapsule su potpuno veganski proizvod, te ne sadrže gluten, laktozu i šećer.

Kapsule kolagen online

Kolagen UP kapsule možete pronaći u Malinca web trgovini u pakiranju od 60 kapsula. Dnevno je potrebno u tijelo unijeti 2 kapsule, a preporučuje se obje kapsule popiti neposredno nakon ili tijekom ručka. 

Preporučena dnevna doza sadrži dovoljne količine 5 nabrojanih sastojaka, koje će odmah djelovati u vašem tijelu i nakon svega nekoliko dana će ono početi proizvoditi više količine kolagena. Posjetite ovu web trgovinu, naručite kapsule i budite sigurni da vaše tijelo radi za vas, ne protiv vas.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top