Korito prtljažnika štiti od prljavštine

Stražnji dio automobila namijenjen je za transport stvari, a korito prtljažnika će ga odlično zaštititi od raznih nečistoća. Nerijetko se u prtljažniku voze prljave stvari i zbog toga je veoma bitno da se zaštiti. Postavljanje rješenja poput tepiha, neće u potpunosti zaštiti od prljavštine, stoga je ova investicija odlična stvar. Moći ćete nesmetano prevoziti sve potrebne stvari, a nakon izbacivanja tereta, korito se jednostavno čisti.

Gumeno korito prtljažnika

Ako ste se pitali kako zaštititi prtljažnik i održati ga čistim kao i dana kad je izašao iz salona, naš savjet je gumeno korito prtljažnika. Osim što će zaštititi automobil od neželjenog prljanja, ono će prtljažniku dati potpuno novi izgled. Izgledat će urednije i „moćnije“, te ćete nerijetko čuti pitanja vezano uz njega i gdje ste ga kupili.

Korito prtljažnika za auto
KKKako možemo koristiti gumeno korito prtljažnika

Iako ljudi ne smatraju prtljažnik bitnim dijelom automobila, kako bi on bio što uredniji i postigao što veću cijenu prilikom prodaje automobila, neophodno je da je održavan i čist. Kod starijih automobila, posljedice vožnje raznog tereta su vidljive, te je podnožje često izrusano i prljavo. Nemojte štedjeti, te si priuštite ovu investiciju koja će na dugoročno zaštititi interijer vašeg automobila.

Pročitajte članak pod naslovom Auto sjedala za djecu za užitak sigurne vožnje

Održavanje vozila čistim

Osim prtljažnika, neophodna je briga za kompletan interijer automobila. Tu će vam pomoći auto tepisi, koji će zaštititi najosjetljiviji dio vašeg automobila, podnožje. Gumeni tepisi su odlična zaštita, no vizualno nisu atraktivni kao i tekstilni. S druge strane, tekstilni tepisi zahtijevaju redovno čišćenje, te su nešto zahtjevniji za održavanje.

YouTube video
Korito prtljažnika automobila kao multifunkcijska zaštita

Zaštita nije jedina stvar koja spada u održavanje vozila, već se morate i redovno brinuti o njemu. Usisavajte automobil barem jednom mjesečno, a u slučaju nekog težeg oblika prljanja (poput prolijevanja soka ili mrlje od sladoleda) odmah očistite automobil. Ako mrlja stoji dugo vremena, može prouzročiti dugotrajne posljedice, te zauvijek biti prisutna. To će prouzročiti pad cijene i vizualne atraktivnosti automobila. Potrudite se da je interijer zaštićen i koristite korito prtljažnika i tepihe za automobil.

Kupite korito prtljažnika online

U slučaju da ste se odlučili kupiti jeftino korito prtljažnika automobila, With Car web trgovina je odličan izbor za kupnju. U njoj možete pronaći raznu auto opremu, a korito je dostupno potpuno prilagođeno za veličinu vašeg prtljažnika.

To znači da će pružiti kompletnu zaštitu i odlično se vizualno uklopiti u cijeli automobil. Jednostavno posjetite njihovu web stranicu, te u svega par klikova mišem naručite svu potrebnu opremu za automobil. Paket će u kratkom roku biti dostavljen do vaše kućne adrese i možete odmah zaštititi vaš automobil.

ABS senzor je glavni dio sustava kočenja. Više o tome možete pročitati u članku sa naslovom “ABS sustav povećava sigurnost vožnje“.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top