Kožna sjedeča garnitura za dnevni boravak

Uređujete stan ili planirate preuređenje? Tada je dnevni boravak prostorija na koju morate staviti fokus, jer ćete u njemu vi i vaši gosti provoditi najviše vremena. Sjedeča garnitura je jedan od glavnog namještaja ove prostorije, kao i cjelokupnog stana, a bitno je da odabiru pristupite maksimalno ozbiljno. 

Za razliku od drugog namještaja koji se ne koristi previše i traje godinama, garnitura za sjedenje je „potrošna“ i zbog toga morate odabrati kvalitetnu. Što se više sjedi po njoj, to će prije postati neudobna, a ako imate djecu koja bi mogla skakati po njoj, vijek trajanja će joj značajno pasti. Zbog toga morate odabrati kvalitetnu i pouzdanu garnituru, a kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s time kako se bira kvalitetna garnitura za dnevni boravak.

Sjedeča garnitura za mali dnevni boravak

Ovisno o veličini vašeg stana morate odabrati onu vrstu koja će najbolje odgovarati u prostoru. Ako je dnevni boravak manji, tada velika kutna sjedeča garnitura za dnevni boravak neće biti dobar odabir, jer će zauzeti previše prostora i vizualno smanjiti prostor. Kod manjih dnevnih boravaka imate par opcija:

  • dvosjed
  • trosjed
  • fotelje

Imajte na umu da ćete u dnevnom boravku ugošćivati ljude, stoga se pobrinite da imate plan za dovoljno sjedalica kada dođu gosti. Kombinacija trosjeda s dva taburea je odlična opcija za manje prostore, koja će zadovoljiti sve potrebe kućanstva.

Kutna sjedeča garniture L oblika

Kutna sjedeča garnitura L oblika je dobra opcija za veće prostore i odlično će popuniti prostor. Postoje garniture od raznih materijala, a i dalje je jedna od najpopularnijih upravo kožna. Ona daje cijeloj prostoriji i stanu dozu luksuza, a uz to je i najdugotrajnija.

Sjedeča garnitura u tamnim bojama
Moderna kutna kožna sjedeča garnitura

Zbog toga je odličan odabir za uređenje stana. Jedina mana koju možemo navesti i zbog čega se ljudi odlučuju na moderne garniture za dnevni boravak je što se tijekom ljetnih mjeseci i dugotrajnog sjedenja može desiti pojačano znojenje tijela.

Kupnja sjedeče garniture na internetu

U 2020. godini mnoge prodavaonice bile su prisiljene svoje poslovanje preseliti na internet, a samim time dobili smo mogućnost naručivanja svih potrepština putem njega. Jeftina sjedeča garnitura dobre kvalitete može se pronaći u web trgovini Volino, koja je već dugi niz dostupna na internetu.

YouTube video
Video: Održavanje kožnog namještaja

Prilikom odabira morate paziti na dimenzije i prije kupnje obavezno izmjerite dnevni boravak te isplanirajte koja je maksimalna veličina za prostor. Osim toga, proučite opis artikla kako bi vidjeli materijal izrade, a za sam izgled pogledajte slike. Nakon narudžbe, koja se može učiniti sa svega nekoliko klikova mišem, artikli će biti poslani na vašu kućnu adresu i dostavljeni za nekoliko dana.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top