Neka stvari u prtljažniku budu lijepo posložene

Ponekad je stvari u automobilu, tj. u prtljažniku teško dobro organizirati kako ne bi letjele posvuda, pogotovo ako ih često prevozite. Ako stvari u prtljažniku nisu dobro posložene, jednom kada stanete i pogledate situaciju u prtljažniku, vjerojatno ćete stvari pronaći posvuda. 

Taj problem se može riješiti tako da se postavljaju razne pregrade, no one vam nisu uvijek pri ruci. Zato je najbolje rješenje kupnja korita prtljažnika automobila. On će biti odlična opcija da možete sve lijepo posložiti. A kada završite s vožnjom, dočekat će vas stvari složene na isti način kao i kad ste krenuli.

Mogućnosti korita prtljažnika automobila

Korito prtljažnika automobila je odličan dio autoopreme koji možete staviti u prtljažnik, a dvije su mu glavne funkcije:

Tako sve stvari koje planirate prevoziti možete složiti u automobilsko korito prtljažnika. Modeli najčešće imaju nešto više stranice i zbog toga ne dolazi do klizanja i ispadanja stvari s njih. 

Kada je u pitanju održavanje čistoće prtljažnika, ovaj dodatak za auto je također odlična opcija. Vjerojatno ste i sami vidjeli da ponekad prtljažnik zbog materijala od kojeg je obložen nije lako očistiti. Čak i korištenje usisavača nekad neće biti dovoljno. Kada imate postavljeno korito prtljažnika u autu, onda ga po potrebi možete jednostavno izvaditi i očistiti.

Trgovine s autodijelovima imaju sve potrebno

Najpopularnija su univerzalna korita prtljažnika auta jer se mogu pronaći u svim trgovinama s autoopremom. Najčešće se izrađuju od gume. Postavljaju se vrlo jednostavno. Imaju neklizajuću podlogu što znači da se neće pomicati tijekom vožnje.

Korito prtljažnika automobila
Korito prtljažnika automobila štiti od prljavštine, vlage, ogrebotina, …

Neki modeli auta imaju i posebne čepove u prtljažniku koji se koriste za dodatno prišvršćivanje. Tada je najbolje kupiti korito za prtljažnik auta koje već ima rupe koje služe za pričvršćivanje na te čepove.

Web trgovine s autoopremom nude još više

Velika popularnost interneta dovela je do toga da se danas razni autodijelovi i autooprema mogu kupiti i putem te mreže. Prednost kupnje u web trgovinama je što one često nude još veći izbor, a nerijetko i nižu cijenu. Mnogi vozači zato sve više koriste usluge ovakvih trgovina. A još jedna od prednosti je i to što mogu jednostavno saznati sve potrebne pojedinosti o svakom proizvodu, a nakon toga ga brzo i naručiti.

YouTube video
Multifunkcijska zaštita prtljažnika sa koritom prtljažnika automobila Gledring

Isto je i kada se kupuju korita prtljažnika auta. Brzo saznajte sve o njima i kupite odgovarajući model. Već za koji dan će vam stići na kućnu adresu pa ih jednostavno sami postavite.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top