Polo majice za svakoga

Majice se danas mogu pronaći u gotovo svakom ormaru, bilo da je riječ o ženskom ili muškom. Jednostavno, majice su mnogima omiljeni odjevni predmet. Dolaze u mnoštvo različitih oblika, boja te ih je zbog toga vrlo jednostavno uklopiti u razne modne stilove. Majica može poslužiti kao odličan sportski dodatak, primjerice ako se bavite nekim sportom. Može biti odlična za svakodnevno nošenje. A može poslužiti i za svečane prilike, ako se primjerice nosi ispod sakoa. A kada je riječ o vrstama majica, mnogi će se složiti da su im najdraže polo majice.

Specifičnosti polo majica

Polo majice postoje na tržištu već dugi niz godina. I cijelo to vrijeme su više-manje ostale iste. Specifične su po tome što imaju ovratnik te pokoji gumb. Također, određeni modeli imaju i džep. Iako na prvi pogled taj koncept djeluje jednostavno, pole majice koje možete pronaći u trgovinama se itekako razlikuju.

Dostupne u različitim bojama, kao i s različitim uzorcima i slikama. Oni koji vole nešto ozbiljniji dizajn mogu se odlučiti za one jednobojne, s prugama ili nešto slično. Oni koji vole nositi polo majice, ali vole nešto atraktivniji dizajn, mogu potražiti polo majice s raznim oslikanim motivima tako da koriste uslugu print na majice.

Dostupne za oba spola

Iako se polo majice mogu pronaći u trgovinama za oba spola, ipak ih puno više nosi muška populacija. Ženskih modela u trgovinama je stoga nešto manje i najčešće je riječ o ponekom modelu sa ženskim bojama. Ženama su ipak draže klasične majice. No, muškarci će zato imati i dosta problema s kupovinom zbog ogromnog izbora.

Poznate i kao majice za tenis i golf

Kada je riječ o povijesti, polo majice nešto starije generacije poznaju pod nazivima kao što su majice za tenis ili majice za golf. A razlog je što su nekad polo majice nosili tenisači i golferi. S vremenom su te majice stekle nešto veću popularnost i proširile su se i među onima koji se nisu bavili sportom.

YouTube video

Naravno, sportaši su imali veliki utjecaj na tu popularnost jer su mnogi u njima vidjeli svoje idole i željeli su nositi istu odjeću kao i oni. I tako su s vremenom majice za tenis i golf postale poznate pod današnjim nazivom, polo majice, te su stekle gotovo kultni status.

Ručni satovi – ponađite sat po svojoj meri na omiljenom mestu za kupovinu i uštedite kupujući na aukciji. Čitajte više …

Muški džemperi s kapuljačom. Nudimo Vam modele džempera za uspešnog, modernog i stilizovanog muškarca. Oni su neophodan deo autfita bilo da je reč o poslovnom, kežual ili elegantnom stilu. Čitajte više …

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top