Prijenosna baterija za mobitel je spas za bateriju

Mobiteli su u današnje vrijeme postali mala računala i ljudi ih koriste gotovo cijeli dan. Tehnologija napreduje i mobiteli postaju sve snažniji i imaju bolje baterije, no problemi oko baterija javljaju se zbog sve većeg korištenja. Budući da nemamo uvijek pristup utičnici, pogotovo ne na putovanjima, prijenosna baterija za mobitel je spas! Ona će Vam omogućiti punjenje mobitela bilo gdje se nalazili, a ovisno o njenom kapacitetu moći ćete bateriju napuniti i nekoliko puta. Sve to dovodi do toga da je ona odlična investicija, a kako odabrati kvalitetnu i gdje se može jeftino kupiti donosimo kroz nastavak teksta.

Odabir prijenosne baterije za mobitel

Nije svaka prijenosna baterija za mobitel ista i razlikuje se prema brzini kojom se puni, kojom puni mobitel i kapacitetu. Brzina punjenja bitna je kod novijih mobitela koji podržavaju brzo punjenje, kako bi se i preko prijenosne baterije napunili što brže. Powerbank ima svoj kapacitet, koji označava koliko struje može pohraniti, a izražava se u mAh. Prije kupnje provjerite koji kapacitet ima baterija na Vašem mobitelu (najčešće oko 4000 mAh), te prema tome odlučite koja baterija će zadovoljiti Vaše potrebe. Ako je kapacitet prijenosne baterije 10.000 mAh, to znači da će ona moći Vaš mobitel u potpunosti napuniti 2 i pol puta. U današnje vrijeme postoje i prijenosne baterije koje podržavaju bežično punjenje, no njihova cijena je puno viša.

Marka prijenosne baterije 

Još jedna bitna stvar kod kupnje je marka proizvođača. Neke nepoznate marke često su jeftinije od poznatih, no njihova kvaliteta i kapacitet su upitni. Naš savjet je da svakako birate neke poznate marke, od kojih se najviše ističe Xiaomi. Xiaomi powerbank opravdat će Vaša očekivanja i bit ćete sigurni da ste kupili kvalitetnu prijenosnu bateriju koja ima stvaran kapacitet koji je istaknut u specifikacijama.

Prijenosne baterije u web trgovinama

Najbolji način za kupnju powerbanka je online. Prijenosna baterija za mobitel Xiaomi ili Huawei Honor dostupna je u Gizzmo web trgovini, po veoma povoljnoj cijeni. Jednostavno posjetite njihovu web stranicu i obratite pažnju na opis proizvoda. U opisu svakog artikla naznačene su njegove specifikacije i tako ćete znati što kupujete. Nakon odabira, dodajte bateriju u košaricu i naručite, te će u veoma kratkom roku ona stići na Vašu adresu.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top