Printom na majice personalizirajte obične odjevne predmete

Print na majice već je duže vrijeme veoma popularan način za izražavanje vlastitih stavova, ukusa i smisla za humor. S druge strane, on također omogućuje personalizaciju poklona koji će zasigurno oduševiti primatelja i učiniti običan odjevni predmet zanimljivim dodatkom svakom stilu.

Ipak, nisu svi printevi na majice isti, što kvalitetom što dugotrajnošću pa je stoga pri odabiru važno istražiti najbolje omjere cijene i kvalitete koji se nude na tržištu. Print na majice također vam omogućuje da pokažete svima svoju kreativnost i napravite nešto posebno za sebe ili druge.

Pustite mašti na volju pri izradi printa

Print na majice učinit će i najobičniju majicu posebnom. Stoga je on odlična ideja za posebne prigode poput rođendana ili momačkih odnosno djevojačkih večeri, gdje se njime može obilježiti važna prigoda ili se majica može ukrasiti nekom internom šalom koja će osobu koja prima poklon zauvijek podsjećati na lijepe uspomene.

Print na majice

S druge strane, print na majice s natpisima je također odličan način da pustite svojoj kreativnosti na volju. Ako ste ljubitelj crtanja ili grafičkog dizajna, on je odličan način da istražite granice svoga talenta, a usput sami sebi dizajnirate jedinstvene i neponovljive komade odjeće. Čak i ako niste vični dizajniranju, print na majice učinit će običan predmet iz masovne proizvodnje u personalizirani unikat, drukčiji od svih drugih – što je odličan dar za vas i svima vama dragim ljudima. Mogu se koristiti i kao promotivni darovi.

Odaberite pravi tip ispisa

Ako ste se već odlučili izraditi majicu sa printom (najlakše putem interneta http://www.majice.com.hr), važno je da obratite pozornost na neke detalje koji uvelike mogu utjecati i na kvalitetu i dugotrajnost vašeg printanje majica. Prvo i osnovno, ako se odlučite za samostalnu „uradi sam“ verziju majice, u mnogim hobby trgovinama moči ćete pronaći razne vrste papira za prijenos motiva kako za svijetle tako i za tamne tkanine.

YouTube video

Ipak, te vrste printa nisu otporne na pranje i visoke temperature, pa će tijekom vremena popucati i/ili će se početi odljepljivati. Zato nisu pogodni želite li svoj print na majici imati dugi niz godina. Sa druge strane, odlučite li se za print kod tvrtki koje se time bave, obratite pozornost na kvalitetu. Print koji na majici izgleda poput plastične naljepnice nikada neće biti kvalitetniji od na primjer sitotiska ili drugih vrsta printa gdje tkanina upija boju te ju samim time lakše zadržava.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top