Prsluci su odličan izbor za prijelazno razdoblje

Na izmjeni godišnjih doba velik broj ljudi susreće se s problemom odijevanja jer su česte promjene vremena, od hladnog vremena ujutro do visokih temperatura poslijepodne. Kako bi doskočili i tom problemu, proizvođači odjeće kreirali su prsluke. 

To su odjevni predmeti slični jaknama, ali bez rukava. Upravo zbog izostanka klasičnih rukava kakve imaju jakne, prsluci su odlično rješenje za prijelazna razdoblja. Dovoljno su topli za nošenje u jutarnjim večernjim satima kada su temperature nešto niže, ali i za nošenje kada temperature porastu jer su zbog otvorenih rukava dovoljno prozračni.

/more

Novi trend u odijevanju

Iako su klasični prsluci nekada bili sastavni dio radne odjeće nekih zanimanja jer su vrlo funkcionalni, oni su u posljednjih nekoliko godina ušli na velika vrata tzv. high street mode. Zbog toga su uz određene preinake u smislu odabira materijala i kroja postali apsolutni must have u ormarima brojnih muškaraca i žena diljem svijeta. 

Ovisno o tome kakvog su kroja te od kojeg su materijala napravljeni, prsluci se mogu nositi u raznim kombinacijama, a neke od najčešćih su:

  • Sportske kombinacije (uz sportsku odjeću)
  • Ležerne kombinacije (uz traperice)
  • Elegantne kombinacije (uz elegantne hlače, haljine ili suknje)

Modeli prsluka za svakoga

S obzirom da su prsluci postali vrlo popularni, proizvođači odjeće su se potrudili i prateći trendove u odijevanju kreirali različite modele za različite građe ljudi, ali i namjene. Tako danas na tržištu možemo naći kratke sportske prsluke koje najčešće nose muškarci, ali i nešto duže prsluke čiji krojevi mogu varirati. 

Prsluci za muškarce i žene
Prsluci može se nositi uz elegantna odječa

Tako primjerice žene za sebe mogu odabrati klasične duge prsluke napravljene od materijala sličnog onom od kojeg se prave jakne, ali mogu birati i kožne modele ili modele od pravog ili umjetnog krzna i sličnih materijala, izbora je puno.

Koristan promotivni poklon

Zbog svoje funkcionalnosti i udobnosti, prsluci nisu ostali samo dio ormara ljubitelja mode, već su postali i dijelom promotivnih poklona. Naime, s obzirom na to da je vidljivost na tržištu jedan od najvažnijih ciljeva svake tvrtke, a odjeća je jedan od najboljih načina za postizanje tog cilja, brojne tvrtke su odlučile kao promotivni poklon poklanja upravo prsluke. 

YouTube video

S obzirom na to da su vrlo udobni i funkcionalni, a samim time i korisni, oni su odličan način promoviranja tvrtke i poslovanja. Ako dosad niste razmišljali da ih koristite na taj način, sada je pravo vrijeme.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top