Revolucija u dodacima za pametne telefone

Popsockets je tvrtka koja proizvodi prijenosne hvataljke za pametne telefone. Osnovana je 2012. godine te je jedna od najbrže rastućih firmi koje se bave proizvodnjom dodataka za mobilne telefone u Americi. 

Navedenom u prilog ide i činjenica kako je već nakon 6 godina postojanja, 2018. godine, postala druga najbrže rastuća tvrtka u Americi s profitom većim od 90 milijuna dolara koja je napravila pravu revoluciju kada je riječ o dodacima za mobilne telefone. A naziv popsocket je sinonim za hvataljku za mobitel.

Stalak, držač, nastavak ili nešto drugo?

Popsocket je zapravo multifunkcionalni dodatak za mobilni telefon. Može služiti kao stalak za telefon, držač ili kao nastavak. Upravo zbog niza mogućnosti koje pruža u svom korištenju, popsocket je trenutno najpopularniji dodatak za mobilne telefone.

Popsocket za mobitel
Popsocket ili hvataljku za mobitel

Jednostavnim lijepljenjem na stražnju stranu mobitela, tableta, e-čitača ili GoPro kamere, popsocket mijenja dosadašnji način korištenja ovih uređaja i onemogućuje klizanje uređaja iz ruke pri čemu se omogućava:

  • neometano i sigurno tipkanje jednom rukom 
  • praktičan produžetak za fotografiranje 

Multifunkcionalno korištenje popsocketa

Osim kao dodatak elektronskim uređajima, popsocket može služiti i kao:

  • držač za nakit tako što ćete ga nalijepiti na ogledalo ili neku drugu ravnu površinu na njega vješati svoj nakit. 
  • praktičan podložak za zamatanje slušalica čime se sprječava njihovo zapetljavanje
  • stalak za pregledavanje sadržaja – osigurava savršen kut za gledanje svih videozapisa i sadržaja na mobilnom telefonu 
YouTube video
Kako namjestiti Popsocket na bilo koji telefon ili tablet

Prednost ovog mobilnoh dodatka je i to što se može pričvrstiti na ravnu površinu od bilo kojeg materijala (kućište elektronskih uređaja, ogledalo, armatura, hladnjaci, zidovi) bez straha da će skliznuti s nje. Jedini materijali na koje ovaj dodatak ne prianja su uređaji ili površine prekrivene silikonom, kožom te vodootpornim i reljefnim materijalima.

Jednostavno postavljanje na mobitel

Prije same postavljanje popsocketa na mobitel, važno je odlučiti na koji dio ga želite postaviti, tj. gdje će vam biti najprikladniji. To ćemo saznati tako da u ruku uzmemo uređaj na koji želimo nalijepiti popsocket, vidimo koja je to najučestalija pozicija na kojoj ga držimo, odnosno koji nam je položaj najprirodniji za držanje. Nakon toga slijedite iduće upute:

  1. očistite površinu na koju ćete nalijepiti poposocket kako bi se uklonile eventualne nečistoće koje bi uzrokovale neispravno montiranje i loše prianjanje
  2. odlijepite zaštitnu plastiku s ljepljivog dijela te ga čvrsto pritisnute na željeno mjesto pri čemu pritisak treba trajati barem 10 sekundi

Nakon toga, popsocket će vam biti uspješno postavljen na mobitel te ga možete koristiti bez straha od ispadanja.

Izbrisane slike na telefonu predstavljaju nemjerljivi gubitak

Izbrisane slike na telefonu nisu izgubljene slike

Svima se jednom dogodilo da slučajno obrišemo slike na telefonu koje nismo htjeli obrisati, ili smo svoj telefon resetirali na tvorničke postavke nesvjesno zanemarivši činjenicu da tako gubimo sve podatke s telefona. Takve situacije nisu izolirani slučajevi, a određeni dio izgubljenih podataka je sasvim sigurno moguće vratiti.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top