Serum za rast trepavica dat će vam zavodljiv pogled

Lijepe, duge, bujne i zdrave trepavice znak su ljepote već tisućljećima. Upravo radi toga, svako je doba i kultura imala svoj način da trepavice učini istaknutijim i ljepšima. Osim maskare i sličnih proizvoda, u današnje doba trepavice je moguće obojiti, pa čak na njih staviti i ekstenzije. 

No, samo će jedan način omogućiti da vaše trepavice izgledaju ljepše i zdravije na prirodan način, a to je upravo upotreba seruma za rast trepavica.

Jednostavna uporaba za bujnije trepavice

Serum za rast trepavica u posljednjih je nekoliko godina postao jedan od najtraženijih kozmetičkih proizvoda na tržištu. Bilo zbog svoje jednostavnosti uporabe ili pak jer se mogu koristiti bilo gdje, serumi su danas najpopularniji način za postizanje prekrasnih, zdravih i dugih trepavica koje će uokviriti i istaknuti vaše oči.

Serum za rast trepavica

Za razliku od maskare, oni njeguju trepavice, a za razliku od bojenja i ekstenzija, nije potrebno skupo održavanje koje nekad može trajati satima. Serumi za trepavice savršen su dodatak vašoj rutini ljepote koji će već za par tjedana pokazati dojmljive rezultate.

Širok izbor seruma za trepavice

Serumi za trepavice mogu se pronaći u nizu različitih izvedbi, a što vam najviše odgovara morate odlučiti sami. Prije svega, razmislite želite li ga koristiti uz drugu šminku ili ne. Ako je odgovor da, treba vam nježna formula koja se brzo upija i ne ostavlja tragove na trepavicama, kako biste na serum lako mogli staviti šminku. 

Serum za rast trepavica se također može nabaviti u opciji s:

  • Malim kistom
  • Četkicom sličnoj onoj za maskaru

Kist je odličan želite li nahraniti korijen trepavica, a želite li da vam one cijelom dužinom izgledaju zdravije i ljepše, odlučite se za četkicu.

Pročitajte i članak pod naslovomKvaliteta i razigranost Essence kozmetičkih proizvoda“.

Pravilno korištenje za bolje rezultate rasta trepavica

Serum za rast trepavica veoma je važno koristiti pravilno, kako biste si osigurali najbolje rezultate u što kraćem periodu. Prije svega, pročitajte upute na pakovanju, no imajte na umu da postoje i neki trikovi koji vam mogu pomoći ubrzati proces.

YouTube video

Serum za rast trepavica nanosi se na čiste i suhe trepavice, jednom ili dva puta dnevno, prema uputama. Imajte na umu kako se ne smije nanositi dulje od mjesec dana, kako ne bi poremetio prirodan ciklus rasta trepavica, što može utjecati na njihov daljnji rast, ali i ispadanje.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top