Sezonska sniženja obuće spašavaju budžet

Kada su u pitanju skupe tenisice akcija je ono što traži svaki kupac. Sezonska sniženja su odlična prilika za kupovinu tenisica na akciji, ali za njih je potrebna određena strateška priprema pa tako brojni stručnjaci savjetuju kupovinu manjeg broja stvari, poman odabir stvari i kombiniranje starih i novih stvari. Isto vrijedi i za kupovinu tenisica, kada za svoj novac možete dobiti više.

Tenisice Flavia
Tenisice sa robusnim potplatom

Ipak, tijekom kupovine modela na akciji ili pak kupovine cipela online tijekom sezonskih sniženja, treba biti oprezan jer su ova sniženja puna zamki, posebno kada su popusti od 60 % pa na više.

Vodič za online kupovinu obuće na akciji

Kako ne biste pogriješili kada kupujete cipele online ili bilo koje druge komade obuće na akciji, važno je slijediti iduće savjete:

  • provjerite vjerodostojnost web trgovine i raspitajte se o iskustvima drugih korisnika
  • informirajte se o minimalnom iznosu kupovine, troškovima poštarine i načinu dostave proizvoda na vašu adresu
  • pažljivo proučite uvjete povrata robe, odnosno kada imate pravo na povrat kupljene robe, koji su razlozi prihvatljivi i vraća li vam se iznos ili je moguća isključivo zamjena za drugi proizvod
  • provjerite zahtijeva li se od vas izrada korisničkog računa za obavljanje transakcije
  • preporuča se plaćanje preko PayPala o čemu se možete informirati u svojoj banci
  • proučite regulative vezane uz poreze i carine

Odaberite pravu veličinu tenisica

Kada ste se odlučili za kupovinu određenih tenisica na akciji, važno je osim njihovog dobrog izgleda i primjerenosti aktivnostima, odabrati i pravu veličinu za sebe.

YouTube video
Video: Top 10 najboljih ženskih tenisica 2020!

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top