Što kada nastanu bore smijalice?

Zadnjih nekoliko puta ste na vašem odrazu u ogledalu uočili pojavu prvih bora smijalica? Često nemamo dovoljno vremena za njegu vlastitog tijela i lica te svoje vrijeme ulažemo u posao, obitelj te ostale popodnevne aktivnosti. Često niti ne obraćamo pažnju na naš odraz u ogledalu sve dok naše prijateljice ne spomenu pojavu prvih bora na području oko očiju. U tom trenutku svaka od nas posveti više vremena promatranju svojeg odraza u ogledalu te uočavanju bora smijalica, koje su prvi znak slabljenja elastičnosti naše kože. U tom trenutku se postavlja pitanje što koristiti protiv bora oko očiju?

Kako smanjiti nastanak bora?

Svi smo upoznati s nastankom bora koje je uzrokovano neizbježnim starenjem kože. Ali pitanje jest – kako se riješiti bora oko očiju? Iako je neizbježno svakako ga je moguće usporiti i odgoditi uz pravilnu njegu kože iznutra i izvana. Svakako je važno napomenuti da ulaganje u različite, skupe tretmane njege kože nema smisla ukoliko ne brinemo da je naše tijelo zdravo i njegovano iznutra. Zdrava prehrana te dovoljan unos vode je osnovni preduvjet za lijep i njegovan izgled naše kože. Stoga se briga o zdravlju našeg tijela uvijek treba započeti iznutra, odnosno pažljivim biranjem namjernica kojima se hranimo. Nakon što se pobrinemo za unutarnje zdravlje našeg tijela potrebno se je pobrinuti i za vanjski izgled naše kože.

Pravilna njega kože lica

YouTube video

Koža lica je uvijek izložena vanjskom utjecaju, neovisno o godišnjem dobu i uvjetima u kojima se nalazimo. Lice je uvijek izloženo suncu, vjetru, hladnoći ili izrazito visokim temperaturama, kako bi se borili protiv bora oko očiju bitno je da za kožu lica priuštimo kvalitetnu njegu i vrhunske preparate. Temeljem prethodno navedenog lice je prvi pokazatelj starenja kože, te na licu, odnosno području oko očiju nastaju prve bore. Kako bi uklonili bore na području lica, koži je potrebno vratiti hidrataciju i elastičnost. Protiv bora oko očiju svakako se savjetuje korištenje preparata na prirodnoj bazi, kako bi se izbjegle neželjene reakcije. Temeljem iskustva kupaca, krema 4D Hyaluron se je pokazala kao odlična krema protiv bora oko očiju, koja počinje djelovati već nakon dva tjedna korištenja.

Ulje crnog kima odličan je izvor nezasićenih masnih kiselina, esencijalnih masnih kiselina koje čovjek mora unijeti u tijelo iz drugih izvora s obzirom da ga tijelo ne može proizvesti samo. Prečitajte o tome u sledečom tekstu.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top