Toto S604114CEFG#01 toalet recenzija

TOTO MS604114CEFG#01 Ultramax II Het Dupli Ciklon izduženi jednodelni toalet karakteristike

Jednodelni toaletni set za lakšu instalaciju i upotrebu, sa univerzalnom visinom za maksimalnu udobnost koja obuhvata većinu odraslih veličina

Staklo CeFiONtect, poreklom iz brenda Toto, za snažnu keramičku glatku površinu je inovacija u svojoj srži; CeFiONtect obezbeđuje zaštitu da se ostatci zalepe na keramičkim stranama i površinama, čineći ih neverovatno lakšim za uklanjanje I održavanje, plus čini ukupno čišćenje toaleta lakšim I bržim.

Koristi Tornado Ispiranje sistem koji je do sada neuporediv u industriji; koristi dve vrlo snažne mlaznice za isisavanje vode, sve unutar granica centrifugalnog i ciklonskog ispiranja koje smanjuje ukupnu količinu otpada i čuva vašu posudu čistom koliko je to moguće .

YouTube video

Potpuno kompjuterski dizajniran za izuzetnu ergonomiju; potpuno zastakljeni trap za brže i glatko ispiranje

Potpuno izdužena posuda za lakšu implementaciju na izvoru; integrisana sa Mekom Zatvorenom tehnologijom sedišta za bolju udobnost na sve moguće načine

SanaGloss tehnologija premazivanja koja održava vašu toalet školjku čistom tokom i nakon svakog ispiranja

Koristi hrom ručicu za lakšu implementaciju i intuitivnije ispiranje; potpuno aDa usaglašena i VaterSense-odobrena

Efikasnost 1.28 galona

Konkretno, srednji rendžeri su predvođeni TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG , neverovatnim toaletom koji odgovara većim potrebama. Ovaj toalet dolazi sa elegantnom estetikom koja savršeno pristaje modernom domu, a zadržava neverovatnu funkcionalnost u razumnom budžetu. Totoov vodeći toalet sigurno će zadovoljiti sve na tržištu za srednje opcije budžeta. Koristeći inovacije koje su Toto učinile liderom u tehnologiji toaleta, TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG je odlična opcija za one sa nešto većim budžetom.

Prednosti

  • TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG je savršen izbor za vaše potrebe za kupatilom srednje klase. Napravljen je sa istim standardima i kvalitetom kao i sa svim inovativnim i neverovatno funkcionalnim opcijama koje nudi Toto, a sve u okviru pristupačne cene. Za početak, Toto Ultramax II je poboljšanje u odnosu na nedavno obustavljeni Ultramax, ali ipak nosi dovoljno klasičnih senzibiliteta koji su učinili original takvim hitom.
  • TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG je jednodelni toaletni sistem koji je dizajniran za lakšu instalaciju i upotrebu, što ga čini savršenim sa manje problematicnim iskustvom.
  • TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG ima univerzalnu montažu po visini, što joj daje udobnost u kojoj mogu uživati svi odrasli različitih veličina.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top