Uz reseller hosting do novih poslovnih prilika

Svi koji žele na internet postaviti svoje web stranice, osim što će ih morati povezati s nekom domenom, morat će ih postaviti na neki server. Za ovo drugo bit će im potrebna usluga hostinga internetskih stranica. Mogu se ugovoriti razne vrste i to putem različitih tvrtki (registrara). Također, možete se odlučiti za usluge domaćih ili stranih tvrtki.

Za one koji žele nešto više, u ponudi je i reseller hosting koji nudi određene pogodnosti onima koji ga ugovore. Naime, njegovim ugovaranjem imate mogućnost svoj ugovoreni paket dijeliti na više manjih dijelova i tako ga davati drugima u zakup. Mnogi će itekako cijeniti tu mogućnost.

Tko može profitirati od reseller hostinga

Reseller hosting web stranica može biti isplativ onima koji će ga iskoristiti kao dodatnu uslugu za svoje poslovanje, odnosno koji će pomoću njega moći poboljšati svoje usluge koje nude. Uzmimo za primjer tvrtku koja se bavi izradom web stranica. Kad netko od njih naruči izradu web stranice, oni mu je na kraju mogu isporučiti na način da ju klijent sam mora negdje postaviti kako bi bila dostupna na internetu. Uz ugovoreni reseller hosting, tvrtka može za tu web stranicu izdvojiti određeni dio hosting paketa i kao takvo rješenje ga ponuditi klijentu.

reseller hosting za profit
Možete jednostavno povećati svoj prihod putem reseller hostinga i svih povezanih usluga koje možete ponuditi.

Na ovaj način klijent ne mora tražiti usluge hostinga, već će sve dobiti na jednom mjestu. Zbog tog pristupa, tvrtka će možda dobiti i brojne nove klijente.

Pokretanje hosting usluga

Uz reseller hosting, vi možete pokrenuti tvrtku koje će također nuditi klijentima smještaj web stranica. Tada sami birate dodatne usluge koje ćete im ponuditi i slično. Mnogi su se odlučili za ovakav tip poslovanja i nisu požalili.

YouTube video
Kako pokrenuti posao reseller hostinga?

Imajte na umu da ukoliko se odlučite za korištenje reseller hostinga za tako nešto, tada ste vi odgovorni za sve moguće probleme koji se mogu pojaviti ili za davanje pomoći korisnicima koji će putem vas ugovoriti tu uslugu.

Paketi s informatičkim uslugama

Kad se odlučite ugovoriti reseller hosting, kod većine tvrtki ćete moći birati određene prilagođene pakete koji sadrže određene usluge. Primjerice, neke od usluga su:

  • Količina mjesta za pohranu na serveru
  • Količina prometa
  • Broj e-mail adresa
  • Broj poddomena itd.

Zbog toga prije ugovaranja trebate dobro razmisliti što sve planirate raditi sa svojim reseller hosting paketom kako biste odabrali onaj odgovarajući, odnosno kako ne biste plaćali ono što zapravo i nećete koristiti.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top