Uživajte u glazbi uz dobre slušalice za telefon

Naši pametni telefoni danas se mogu koristiti za čitav niz različitih stvari. Na njima možemo čitati knjige, gledati filmove, izrađivati prezentacije ili pak slušati glazbu. Kvalitetne slušalice za telefon omogućit će vam da u potpunosti uživate u svijetu glazbe, podcasta ili audio knjiga gdje god se nalazili.

Lako su dostupne i možete ih potražiti u brojnim trgovinama koje nude dodatke za mobilne telefone, bilo u onim lokalnim ili u web trgovinama.

Prilagodite slušalice za telefon upotrebi

Mnogi ljudi ne mogu zamisliti svoj dan bez da koriste svoje slušalice za telefon. Planirate li uložiti u nove, ipak je dobro razmisliti o tome kada ćete ih i gdje koristiti. Naglavne slušalice za telefon omiljene su mnogima jer općenito govoreći nude odličan zvuk i mogućnost neutralizacije vanjskih zvukova. No, mogu biti poprilično nezgrapne za nošenje u torbi i tijekom treninga. 

Tražite li kompaktniju opciju onda su in-ear slušalice za mobilel koje se mogu složiti odlična ideja, no bavite li se sportom možda je bolje uložiti u model sportskih slušalica s dodatnim držačima. Ako ne volite previše žica oko sebe, svi ovi modeli također dolaze i u bežičnoj Buletooth verziji!

Kvaliteta zvuka na prvom mjestu

Vjerojatno nema goreg osjećaja od onog kada shvatite kako je slušalica za telefon za jedno uho prestala raditi. Kako biste to izbjegli, svakako je dobro uložiti u kvalitetnije modele, pogotovo one kojima je žica dodatno ojačana gumom ili skrivena iza pletiva koje sprječava savijanje žice koje uzrokuje pucanje i gubljenje kontakta. 

Kod bežičnih slušalica za telefon, najvažnija stavka je pak trajanje baterije jer što je veći njihov kapacitet to ćete više vremena moći izdržati između punjenja. Također je dobra ideja potražiti bežične modele kojima se baterija može zamijeniti, s obzirom da se njihov kapacitet vremenom može smanjiti.

Ostali bitni mobilni dodatci

Kada kupujemo slušalice za telefon često zaboravljamo jedan važan dodatak – mikrofon. One koje dobijete uz uređaj od proizvođaća najčešće u sebi već imaju mikrofon, no kod kupovine novih slušalica važno je na umu imati kako većima modela mikrofon ipak nema

YouTube video

To može biti značajan problem kod telefoniranja i videopoziva, jer će se koristiti mikrofon mobilnog telefona pa ćete ga stalno morati pridržavati blizu sebe. Uz to, dobro je potražiti i modele s drugim zanimljivim dodatcima, kao što su: 

  •  dodatni kontrolera za glasnoću
  • dodatni gumb za javljanje na poziv, pauziranje glazba ili prebacivanje na iduću pjesmu

To će vam još više olakšati korištenje mobitela u pokretu.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top