Poklon za promociju izvrstan za brending kompanije

Poslovni pokloni tradicija su mnogih poznatih tvrtki koje su pronašle način da tom poklonu daju i dodatno značenje vezano uz njihovog klijenta. Poklanjanje vrhunskih proizvoda koji imaju dublje značenje govore o vašem trudu i efikasnosti te visokoj osviještenosti vaše tvrtke.

Pokloni za promociju su zapravo iskren izraz zahvale ostalim kompanijama i klijentima s kojima ste imali zadovoljstvo surađivati. Tako također potičete tog klijenta da vas se sjeti prilikom sljedećih suradnji. Pokloni za promociju vlastitog brenda svakako se isplate jer je u pitanju lijepa gesta koja ostaje u pamćenju osobi koja prima poklon za promociju pa se zbog toga smatraju dobrim odabirom.

Biranje poslovnih poklona mora biti pažljivo odrađeno

Poslovni pokloni kojima ćete promovirati svoj brend posebno su interesantni u periodu božićnih blagdana, koje stavljate kod božićna drvca, to jest za vrijeme darivanja no sve više se pojavljuju i tijekom ostalih mjeseci. Potrudite se da poklon za promociju bude kvalitetan i pažljivo ga birajte, jer pogrešan poklon može pokvariti ukupni dojam. Iskoristite priliku za ostavljanje dobrog dojma i promovirajte svoj posao kroz poklone promocije.

YouTube video

Jedino o čemu morate voditi računa jest da logotip vaše kompanije bude diskretan, jer poklon za promociju ne smije izgledati jeftino. Poklon pokazuje povezanost između kupaca i tvrtke i stoga treba biti pažljivo odabran. Izvrsnom se opcijom pokazao i  uredski materijal koji je uvijek zanimljiv izbor: papiri, notesi, kemijske i sličan potrošni materijal. Dobar izbor su i kalendari, upaljači, podloge za miševe i sličan pribor koji se koristi u mnogim tvrtkama i ima dizajn pogodan za tiskanje logotipa jer poanta čitave priče i jest da budete primijećeni.

Napravite idealne promocijske poklone uz malo maštovitosti

Nakon što ste odabrali predmet za tiskanje u tiskari i izabrali ga kao odličan promotivni dar napravili ste većinu posla. Pametno birajte vrstu materijala za vaš promotivni poklon jer će o njegovoj kvaliteti ovisiti dugotrajnost apliciranog tiska. Ne želite da klijent dobije slabu kvalitetu jer to govori mnogo i o vama. Poklon za promociju smatrajte dobrom investicijom koja vam može otvoriti vrata u svijet novih poslovnih prilika.

Odlično je i da poklon za promociju dijele i direktori kompanije i druga lica kompanije kako bi se pokazalo da kompanija ima modernu piramidu izaslanika. Moderan promocijski poklon su i artikli načinjeni od ekoloških materijala ili biorazgradivi pokloni. Najinteresantniji od njih su eko šalice i notesi te mnogi artikli napravljeni od drveta. Među skupljim artiklima za promociju nalaze se oni koji su vezani uz tehnologiju.  U ovo se ubraja i powerbank koji je iznimno koristan poklon. Posebno je atraktivan onaj koji ima kućište od recikliranih materijala kao što je bambus i reciklirana plastika.

Promotivni ruksak je također odličan poklon za promocijue jer je masivan i na njega je lako inkorporirati logo tvrtke, a da to ne izgleda pretjerano.  Ruksak je vrlo praktičan promocijski poklon kojeg primatelj poklona prepoznaje kao vašu kvalitetnu investiciju. Posebno su popularni ruksaci koji imaju zaštitu protiv krađe a mogu se nabaviti u cijelom spektru boja. Kišobran s logotipom je također odlično rješenje jer je praktičan i često se koristi a logo na njemu je vrlo jako vidljiv.

Na popisu se nalaze i USB stickovi, rokovnici i olovke, torbe za laptop, te trenutno vrlo popularne boce za vodu pa čak i jakne.

Zašto je softshell jakna odličan poklon za promociju?

Softshell jakna popularan je sportski model jakne koji dokazuje koliko vrhunski promotivni proizvod može biti. Naime, softshell jakna pruža dovoljan velik prostor za postavljanje logotipa tvrtke na nju, a istovremeno je u pitanju vrhunski proizvod.. Softshell jaknu možete nabaviti u bilo kojoj boji i veličini. Čak možete uskladiti boje svoje tvrtke s bojom jakne za vrhunski vizualni dojam.

Softshell jakne morajo biti kvalitetne

Ove softshell jakne su popularne među poslovnim partnerima jer su izdržljive, tople i nepropusne – uz mnoštvo džepova i pretinaca za sve gadgete. Što se tiče izgleda poklona za promociju nemojte ga zaboraviti atraktivno zapakirati jer prvi dojam je jako bitan u svemu. Pažljivo izabran i pažljivo umotan poklon govori o karakteru tvrtke i vašoj osobnosti stoga nemojte uzimati ovaj zadatak olako.

Ozbiljnost i rang kompanije prepoznaje se u sitnim detaljima. Poklon za promociju je samo jedan od tih detalja koji će kod drugih stvoriti sliku o vama i vašem brendu te vas pretvoriti u potencijalnog poslovnog partnera ili olakšati odluku o nastavku suradnje s vama.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top