Kvaliteta i razigranost Essence kozmetičkih proizvoda

Ukoliko ste osoba koja voli dekorativnu kozmetiku i sve njezine dodatke te volite istraživati svijet dekorativne kozmetike, tvrtka Essence pružit će vam sve što želite. Naime, to je njemačka tvrtka koju karakteriziraju visokokvalitetni proizvodi koje korisnici diljem svijeta mogu kupiti po iznimno pristupačnim cijenama. 

Essence kozmetički proizvodi prate sve aktualne trendove u svijetu dekorativne kozmetike pa ćete koristeći njih moći kreirati velik broj različitih make up lookova. Velik broj proizvoda njihovog asortimana sadrži veganske sastojke te prilikom njihove proizvodnje vode računa o zaštiti okoliša.

Prirodni izgled s umjetnim efektom

Kada je riječ o Essence dekorativnoj kozmetici tada se kao odlična uvertira u njihove iznimne proizvode sama nameće Get BIG Lashes maskara za trepavice. Naime, ova maskara garantira maksimalnu duljinu trepavica, ali i maksimalan volumen zbog čega ne čudi činjenica da trepavice nakon njezinog nanošenja izgledaju kao umjetne. 

Osim produžavanja i voluminoznosti trepavica ova maskara ima i dodatne učinke poput:

  • Uvijanja trepavica
  • Davanja gustoće trepavicama

Najbolji efekt ova Essence maskara dat će ukoliko se nanosi laganim pokretima od korijena trepavica prema gore, a za dodatan volumen preporuča se nanošenje i više slojeva maskare.

Vječni kozmetički klasik 

Bez obzira kakve boje i koju jačinu šminke volite, apsolutni must have svake kozmetičke torbice svakako je paleta sjenila neutralnih tonova. Kvalitetnim i pristupačnim izborom za brojne korisnice pokazala se Essence paleta sjenila The Nude Edition. Ova paleta sastoji se od devet mat i sedefastih sjenila u neutralnim nijansama koje pomažu u kreiranju savršenog prirodnog make up looka

Essence paleta sjenila
Essence paleta sjenila

Ovu paletu sjenila mogu podjednako koristiti i osobe koje ne vole jake boje i jaku šminku, ali i osobe koje vole jaču šminku, ali u neutralnim bojama, tada je samo potrebno nanijeti više proizvoda.

Šminka koja traje

Svi se slažu da je jedna od najgorih stvari pomicanje i skidanje šminke tijekom dana ili tijekom važnog događaja kojem prisustvujemo, no kako do toga ne bi došlo Essence je kreirao idealan kompaktni puder koji sprječava pomicanje šminke. 

YouTube video
Recenzija essence ruževa za usne 2021

Naime, Essence All About Matt! je kompaktni puder koji ujednačava teksturu kože, matira i fiksira šminku u tren oka, a njegovi efekti vidljivi su tijekom cijelog dana. Ovaj puder je bijele boje, no tijekom nanošenja se stapa s ostalom šminkom bivajući proziran i nevidljiv na koži zbog čega će odgovarati velikom broju korisnika. Najbolji efekt ovaj puder daje kada se nanosi primjerenim kistom za šminkanje.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top