Majice s natpisima su idealne za ljeto

Kratko ćemo se osvrnuti i na šaljive majice s natpisima koje mogu biti odličan dar za vaše prijatelje ili obitelj. Ako imate neku internu šalu s osobom, to je obično dobar izbor, a ako ne, obično postoji i neka ponuda šala ili natpisa koji su komičnog karaktera, a mogu biti zanimljivi svima.

YouTube video
Video: Smiješne majice koje će vas oduševiti

Nije rijetko ni napraviti šaljivu majicu za parove – jedna majica nosi polovicu poruke, a druga majica nosi drugu polovicu. Takve šale imaju smisla tek kad su obje osobe jedna pored druge. Primjere šaljivih majica možete naći i na internetu, tako da uvijek možete zatražiti nešto unikatno ako vam se u online trgovini ne nudi neka privlačna opcija. Ako znate engleski jezik, poigrajte se prevođenjem engleskih šala.

Kape su idealan dodatak na vaš outfit

Ljetne kape su praktičan modni dodatak koji nas štiti od sunca (ali i od osoba koje ne želimo pozdraviti) pa su stoga dobrodošle u našim modnim kombinacijama. One se posebno dobro mogu ukomponirati u outfit s nekom simpatičnom majicom, tako da nije loše birati neki jednostavan dizajn. I kape se često mogu personalizirati i možete napraviti dar u dva dijela, ali to je već nešto u što ćete morati uložiti malo više energije.

Kape za žene
Kape u plavoj boji

U svakom slučaju, čitajte dimenzije i osigurajte se da će kape koje kupujete drugoj osobi pristajati dobro. Moguće je, naravno, da proizvod kupujete za sebe. Tad će kalkulacija biti puno manje i izbor se svodi na biranje boje i materijala. Svakako preporučujemo nešto što ima puno pamuka kako bi vam koža mogla disati. 

Sretno u dizajniranju i kupovini kape te u svakom slučaju iskoristite sve prednosti online shoppinga u internetskoj trgovini Majice.com.hr. Takvi se darovi i modni komadi nikako ne zaboravljaju!

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top