Da li je Husqvarna 445 prava za vas?

Ovaj model je opremljen centrifugalnim sistemom za čišćenje vazduha, koji je dizajniran da zadrži veću prašinu i ostatke od zagušivanja vazdušnog filtera, tako da je ne morate čistiti onoliko često koliko je to potrebno, a to produžava životni vek motora. Bočni zatezač lanca i poklopac cilindra sa regulatorom čine lokacije za održavanje lako dostupnim, tako da kada je potrebno uraditi održavanje, ne trošite pola svog vremena pokušavajući da pristupite integralnim delovima. Takođe, vidljivi merač goriva vas sprečava da pokrenete suvu testeru, što nije dobro za bilo koji motor.

Nešto o čemu treba razmišljati

Kao i kod bilo koje opreme kojom se rukuje grubo i koristi se za naporan rad, stvari se razbijaju. Neki korisnici prijavljuju da se plastični komadi lome tokom rukovanja. Međutim, oni takođe kažu da je priključak za šipku jak i čvrst, iako je pričvršćen samo jednim vijkom umesto dva. Logično je da cela pila nije namenjena da seče drvo, već samo šipka i lanac, pa budite oprezni s ostatkom testere. Nemojte gurati, povlačiti ili previše uvijati.

Gde možete kupiti Husqvarna 445 po najboljoj ceni?

Kao i svi Husqvarna alati i oprema, 445 se može naruciti na Husqvarna web stranici. Takođe možete pronaći obližnjeg Husqvarninog dilera na njihovoj web stranici I lično iskusiti ovaj model pre kupovine.

Ali, ako ste već član i izvršili ste istraživanje, sačuvajte putovanje i troškove dostave i naručite ga na Amazonu. Njihova cena je konkurentna sa Husqvarna sajtom i vi dobijate prednosti stvari kao što su neusporediva usluga za korisnike, lako vraćanje i garancija bez problema.

YouTube video

Da li je Husqvarna 445 prava za vas?

Sve u svemu, Husqvarna 445 je savršena za povremene korisnike i vlasnike kuća. Dovoljno je kompaktna da može da ga koristi većina odraslih i dovoljno snažna da se brine o velikim poslovima kao i malim.

Možete lako da promenite veličinu šipke, u zavisnosti od zadatka, i sa svim njegovim inovativnim karakteristikama, ne bi trebalo da imate problema sa pokretanjem, radom ili održavanjem ove opreme.

Husqbarna 445 je najbolja za: sečenje drva I obaranje drveća ispod 16 inča u prečniku, ali se ističe u sečenju drva ispod 12 inča. Sečenje ogrevnog drveta, četkanje, kao i orezivanje i potkresivanje. Skoro sve radi. Najbolje za lako do srednje teško sečenje oko kuće.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top