Eccotemp L5 prenosni bojler za vodu bez rezervoara

Naša presuda

Za laku i spoljašnju upotrebu preporučujemo Eccotemp L5 prenosni bojler za vodu bez rezervoara / Spoljašnji tuš. Radi dobar posao da vam obezbedi toplu vodu kada vam zatreba, po ceni koja neće napraviti rupe u vašim džepovima. Međutim, možda će biti neophodno dodatno potrošiti ali minimalno na zamenu nekih delova trajnijim i kvalitetnijim.

Kvalitet pribora

Negativna strana cene jedinice ogleda se u crevu i glavi tuša. Crevo, napravljeno od plastike, može eksplodirati u plamenu. S obzirom na to, bolje je kupiti metalno crevo kao zamenu. Glava tuša može ispucati pod pritiskom. Imajte na umu da je maksimalni pritisak vode 100 PSI (minimum je 20 PSI). Ako pukne, jednostavno ga zamenite. Proizvođač nudi jednogodišnju ograničenu garanciju na delove pod uslovom da jedinica ostane na mestu prvobitno instaliranog. Ako imate poteškoća sa uključivanjem prekidača za uključivanje / isključivanje tuša, zamenite ga priključkom za crevo za uključivanje / isključivanje.

Niti ugrađene gvozdene armature su nesrazmerne, grube i ne seku dobro. Morate koristiti preveliku količinu teflonske trake za kompenzaciju. Ako još ima curenja, morate kupiti kit za vodoinstalatere da ga zapečatite.

Eccotemp L5 prenosni bojler za vodu i spoljašnji tuš je prenosni bojler koji ima neke lepe osobine – svoj lagan i kompaktan dizajn, koji korisnici vole jer ga čini vrlo jednostavnim za kretanje.

Može da generiše preko galona tople vode u minuti – radi na baterije tako da nije potrebna struja. A dolazi sa mlaznicom za tuš koja ima različite postavke – takođe ima adapter koji možete koristiti za pričvršćivanje creva za vrt. Korisnicima se dopada ideja da se ovaj prenosivi bojler može lako odneti bilo gde, posebno na lokacije izvan strujne mreže na kampovanju.

YouTube video

Recenzenti vole kako je lako postaviti ovaj prenosivi bojler Eccotemp L5 , kao i koliko je lako raditi jednom kad ga pokrenete. Kupcima se takođe dopada da je potrebno samo nekoliko sekundi da prenosni bojler zagreje vodu – tako da nema čekanja da dođe do temperature potrebne za udobno tuširanje.

Još jedna pogodna karakteristika je da nije potrebna električna energija za rad, što znači da ga korisnici mogu poneti bilo gde i imati pristup tušu.

Znate da linearni ležajevi mogu biti izrađeni od različitih materijala, no s obzirom da je u dosta slučajeva potrebno da podnesu nešto veća opterećenja, onda se za njihovu izradu najčešće koristi čelik. Više o njima možete pročitati ako slijedite linku.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top