Umetci za kosu brzo mijenjaju izgled

Jedan od glavnih aduta ljepote kod žena je zasigurno kosa. Upravo zbog toga žene joj redovno posvećuju pažnju i prije posebnih prilika idu kod frizera, kako bi izgledale posebno. Jedna od stvari koja pomaže kod promjene frizure su umetci za kosu, a kroz današnji tekst pobliže ćemo vas upoznati s njima i gdje ih možete jeftino kupiti.

Umetci za kosu izgledaju prirodno

Kroz prošlost su žene izbjegavale ekstenzije za kosu, jer su one nerijetko izgledale umjetno i nisu dobro izgledale uz pravu kosu. Prirodni umetci za kosu su u prošlosti koštali puno više, no danas se mogu pronaći po izrazito povoljnim cijenama, pogotovo putem interneta.

Umetci za kosu - Tape in
Umetci za kosu – Tape in samoljepljive ekstenzije

Ono što je njihova glavna prednost je što savršeno pašu uz vašu kosu i odlično će se uklopiti. Imajte na umu da prilikom odabira potražite nijansu koja vam odgovara i tako ćete postići da vaša kosa izgleda:

  • ljepše
  • gušće
  • dulje
  • većeg volumena

Vrste umetaka za kosu

Prirodni umetci za kosu dolaze u različitim vrstama, a neke od najpoznatijih su:

  • samoljepljive ekstenzije
  • pletenice
  • rep od prave kose
  • prirodne ili umjetne šiške za kosu

Ovisno o tome kakav izgled želite postići, ekstenzije za kosu će vam pomoći da ona izgleda dulje i zdravije. Prilikom kupnje morate obratiti pažnju na to da pašu uz vašu kosu i da se ne primijeti da ih koristite.

Prirodni ili sintetički umetci za kosu?

Prilikom kupnje vidjet ćete veliku razliku u cijeni između prirodnih i sintetičkih proizvoda. Za to postoji mnogo razloga i dok se sve više žena odlučuje na sintetičke umetke, prirodni su znatno bolji izbor.

YouTube video

Sintetički umetci za kosu neće se dobro uklopiti uz prirodne vlasi i izgledaju umjetno. Najčešće je iz daljine vidljiva razlika između prave kose i njih, a osim toga znatno su manje otporni na kišu i sunce, te će se drugačije ponašati od prirodne kose po vjetru. Njih ne možete prati ni fenirati ili kovrčati.

Prirodne ekstenzije za kosu su s druge strane znatno bolji izbor, jer izgledaju kao vaša kosa, odlično se ponašaju bez obzira na vremenske uvjete i možete ih tretirati kao i vašu kosu. Također, dodatna prednost i razlog zbog čega su skuplji je što traju dulje.

Jeftini umetci za kosu

Kvalitetni i jeftini umetci za kosu dostupni su u web trgovini https://topekstenzije.com. U širokom asortimanu proizvoda pronaći ćete različite vrste i nijanse, koje će se savršeno uklopiti s vašom kosom. Jednostavno odaberite sve što vam je potrebno i izvršite narudžbu, te će paket stići na vašu kućnu adresu.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top