NordicTrack T 6.5S Traka za trčanje

Traku pokreće 2.6 CHP jak motor motor koji će pokretati traku i do 12 milja po satu. To je čini pogodnim za one koji žele da trče malo više na njihovom treningu. Nije dosta solidno za trkače na duge staze da je konstantno koriste, Ali ne biste trebali da imate problema za trening sa laganim trčanjem. Na pritisak dugmeta paluba če se nagibati za 10% za intenzivnije treninge.

Još jedna dobra karakteristika T 6.5S traka za trčanje je lak da se sklopi sistem koji koristi šok da pomogne da se podigne paluba kada želite da sklonite mašinu. Ovaj sistem redukuje količinu truda da postavite palubu u gornji položaj, čineći spuštanje i dizanje palube veoma laganim.

Ovo čini i ostale modele u kategoriji mnogo prigodnije za više ljude i za one sa dužim korakom. Palubu karakteriše specijalno savitljiv jastučni sistem koji pomaže da se redukuje šok na vaše zglobove dok šetate ili trčite.

lifespan-tr1200-dt3-3

Konzola takodje može biti sinhronizovana sa vašim portabilnim uredjajem da prati vaše vežbe sa iFit tehnologijom (dodatna pretplata je neophodna). Takodje dolazi sa 20 pre programiranih vežbi da vam olakša kvalitetnu rutinu bez potrebe da budete ekspert.

YouTube video

Ovaj model dolazi sa doživotnom garancijom za skelet, 25ogodišnjom garancijom za motor , i jednogodišnjom garancijom za ostale delove (koji uključuju rad).

Sa većom palubom i više opcija za trening, T 6.5S Traka za trčanje za one koji žele malo više od trake za trčanje ali su i dalje na uskom budžetu.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top